Linnaaed Berliinis

Projektiga töötades oli kliendi peamine eesmärk näidata, kuidas hoone muudab linnamaastikku. Vaatamata piirangutele ja vähesele ruumile püüdsid arhitektid luua rohkem rohealasid, julgustades elanikke veetma rohkem aega õues.

Visualiseerijate ülesanne keskendus neile punktidele. Arhitektuurne lahendus annab uue elu märkamatule tänavaosale, ilma et see domineeriks ümbritsevat kooskõla. Soovisime luua harmoonilist atmosfääri, kus valitseb rahu ja linnalik dünaamilisus.

Yellow Studio loodud 3D kujundus toob esile kaasaegsed arhitektuurielemendid ja keskkonnaga integreerumise, muutes projekti lahutamatuks osaks Berliini linnamaastikust. Kasutades 3D-visualiseerimist ja fotorealistlikke renderdusi, suutsime näidata, kuidas see elamukompleks saab uueks linnalise tegevuse ja harmoonia keskuseks.